Nori padiskutuot, galim.

ið dalies suparinai sakydamas "Toks þomgus kaip Jûs daugiau kalba nei dirba", ðtai tau truputis infos apie mane dël SEO. Jei neþinai, tai maþiau ðnekëk apie tuos kurie iðmano ðià sritá. Gal pasidalink þiniomis apie SEO? Jei nieko neþinoèiau apie SEO nesikiðèiau tuo labiau að nieko nenuvertinu, ðneku kaip yra. Parodyk nors vienà realø atvejá kur bûtø Lietuvos SEO specas ar ðiaip besidomintis paraðæs nors ir koká nors straipsná ar dar kà su SEO. Ið mano pusës praðau, nebaigtas pilnai straipsnis bet gal bus laiko prisëst:
WikimrcbugDar keliuose forumuose buvo 1 toks pats, ir kitas skirtingas straipsnis.
Tai jûs daug ðnekat, maþai darot. Reikia árodymø? Ok pradedam:
Uþsakymas: reikia laikraðèiui kad surastø pirmoje vietoje pagal þodá "ve" pirmus.
Rezultatas:
GoogleUþsakymas: Pamatë vakarø-ekspreso ranking uþsimanë to ir Ðiauliø kraðtas.
Rezultatas:
GoogleUþsakymas: Negana to ir Klaipëda laikraðtis uþsimanë
Rezultatas:
GoogleUþsakymas: Yra Klaipëdoje 3 stambios ámonës kurios stato kotedþus. Viena padarë teisingai nuspræsdama kad reikia reklamuotis Internete, po to þinoma pasekë ir kitos firmos.
Rezultatas:
8 is 10 rezultatu mano darytos Optimatizacijos.
GoogleDaugiau tingiu ieðkot að èia, kà dariau ko ne. Jei reikës papraðysi.
P.S.
Pabaigai, manau girdëjai apie SEO Pasaulio èempionatà? Pagal raktiná þodá 'globalwarming awareness2007' tapti pirmiems. Teko sudalyvauti ið sportinio smalsumo.
Rezultatai:
Lietuvoje: 1
Bendrai: 12
Uþsienyje: 9
Taigi prieð vertindamas mane, iðmok pirmiausia pats tai kà nori kitiems pasakyti, nes dël SEO kaip minëjau Lietuvai toli graþu dar ðvieèia ir infos praktiðkai realios gauti be ðansø, viskà kà iðmokau, iðmokau uþsienio forumuose ir nereikia ðnekëti kad ðneku daugiau nei dirbu....
Sëkmës tau tobulëjant, ir dëkui tau uþ palinkëjimus.